top of page

Kaip dėvima kompresinė apranga?

Kiekvienas suspaudimo jausmą jaučia skirtingai, tačiau kompresija turi būti patogi. Tinkamai prigludusi kompresinė apranga sukuria švelnaus apkabinimo pojūtį. Vis dėlto kompresiniai drabužiai nėra įprasti drabužiai, todėl labai svarbu suprasti, kaip juos pasirinkti ir netgi kaip taisyklingai apsivilkti.

marena atkūrimo suspaudimas
Tam, kad būtų patogiau, siūlės susiūtos išorėje.

KAIP APSIVILKTI KOMPRESINIUS DRABUŽIUS

KORSETAMS IR APRANGOMS

Į drabužį įeikite po vieną koja. Švelniai truktelkite drabužį prie kūno. Traukdami drabužį aukštyn, sulygiuokite tarpkojo angą. Po vieną užsekite kabliukus ir (arba) užtraukite užtrauktuką, kol drabužis visiškai priglus. Paskutinis žingsnis – patraukti ir sureguliuoti pečių diržus.

KOMPRESINĖS LIEMENĖLĖS

Abi rankas įkiškite į petnešų angas arba rankoves. Uždarykite kabliuką ir akis ir (arba) užtrauktuką priekyje, naudokite vidurinę eilę arba kitą jums patogiausią. Galite reguliuoti tam, kad rastumėte patogiausią padėtį. Sureguliavę priekinį užsegimą, sureguliuokite pečių diržus taip, kad jie būtų tolygiai ir patogiausioje padėtyje.


VEIDO KAUKĖMS

Įdėkite smakrą į smakro kaušelį (esantį su vertikalia siūle). Uždarykite kabliuką virš galvos maždaug 2 colius už kaktos. Uždarykite kabliuką už kaklo.

marena atkūrimo suspaudimas
Kompresinės kaukės yra UNISEX
RANKOMS

Atidarykite drabužį plačiausioje vietoje ir patraukite, kad įslystumėte į pėdą ar ranką. Švelniai patraukite ranką arba blauzdą ir įsitikinkite, kad rankovė yra lygi ir tolygiai ištempta ant galūnės.

Svarbu:

Marena Recovery drabužiai yra pripažinti 1 klasės medicininiu prietaisu. Tikslus dydžio nustatymas yra labai svarbus siekiant optimalaus poveikio. Išsimatuokite naudokite mūsų dydžių lentelę tam, kad nustatytumėte tinkamą šio medicininio kompresinio drabužio dydį.


Atkreipkite dėmesį: jūsų įprasti marškiniai arba kelnaitės nebus tokio pat dydžio kaip Marena drabužis. Išsimatuokite naudodamiesi atitinkamų dydžių lentele ir atraskite sau tinkantį Marena kompresinės aprangos dydį.


Pasikonsultuokite su savo gydytoju dėl kompresinio drabužio stiliaus ir dydžio pasirinkimo.


recovery-fabric-detail_WEB_1800x600_960fc053-962e-40c1-8e3e-b055bfd65b85_2500x-1.jpg.webp
bottom of page