top of page

Kompresija po pilvo plastikos procedūrų (abdominoplastikos)

Svarbu investuoti į kompresinius drabužius, kurie yra specialiai sukurti pacientams po operacijų. Lankstūs, bet tvirti kompresiniai drabužiai padės sumažinti pradinį patinimą po operacijų ar procedūrų, ir netgi gali padėti sumažinti skausmą.

KAS YRA PILVO PLASTIKA

Abdominoplastika arba pilvo plastika – tai kosmetinės chirurgijos procedūra, po kurios pilvas tampa lieknesnis ir stangresnis. Operacijos metu nuo vidurinės ir apatinės pilvo dalies pašalinamas odos ir riebalų perteklius, siekiant sutvirtinti pilvo sienos raumenis ir fascijas. Kompresinis drabužis po pilvo plastikos procedūros padės visuose sveikimo etapuose.


PER PIRMĄSIAS SAVAITES

Per kelias savaites po pilvo plastikos operacijos, kol mažės patinimas, kompresiniai drabužiai padės jums jaustis kuo patogiau. Svarbu nesilankstyti ir nesigūžti taip, kaip patarė gydytojas. Marena drabužiai užtikrina tikslingą kompresiją su antimikrobiniu aktyviuoju sidabru ir yra be tarpkojo. Tai užtikrina, kad pradinį drabužį galėsite dėvėti iki kelių dienų, priklausomai nuo chirurgo rekomendacijų. Dėvintys aukštos kokybės kompresinius drabužius dažnai pastebi, kad pradiniu sveikimo etapu jie geriau miega ir ilsisi.

PIRMAISIAIS MĖNESIAIS

Pirmuosius kelis mėnesius po operacijos greičiausiai norėsite toliau dėvėti kompresinius drabužius, kad palaikytumėte atsigaunantį kūną ir išsaugotumėte rezultatus. Kompresiniai drabužiai po pilvo plastikos operacijos šiuo atsigavimo etapu suteiks tonuso odai ir palaikys raumenis.

KAI SUGYSITE

Po pirminio sveikimo etapo galite pastebėti, kad vis dar norėsite dėvėti kompresinius drabužius, kad pagerintumėte savo naują išvaizdą ir toliau mėgautumėtės savo gyvenimo būdu. Po pilvo plastikos procedūros siūlomi universalūs ir lankstūs kompresiniai drabužiai, kuriuos galima dėvėti kelis mėnesius, ir pacientai pastebi, kad tai padeda jiems jaustis atsipalaidavusiems, pasitikintiems savimi ir saugiems, kai kūnas baigia gyti.


Kartu su chirurgu sudarę išsamų pilvo plastikų atsistatymo planą, į kurį įtrauksite lengvus, tikslingus fizinius pratimus ir kompresinių drabužių dėvėjimo grafiką, galėsite maksimaliai pagerinti savo rezultatus po šios estetinės chirurgijos procedūros. Pilvo plastika leis jums vėl jaustis sveikiems, žvaliems ir gražiems, o naujas režimas užtikrins, kad ateinančiais metais mėgausitės sveiku ir subalansuotu gyvenimo būdu.

KUR PIRKTI

Marena Recovery produktų galima įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje ir tam tikrose klinikose, kurios parduoda savo pacientams drabužius po operacijos.


Susisiekite su mumis, jei esate klinika ir (arba) gydytojas, dirbantis Lietuvoje, Latvijoje ar Estijoje ir norite asmeniškai pademonstruoti Marena Recovery asortimentą ir (arba) išbandyti šį konkretų produktą.


Priešingu atveju spustelėkite mygtuką, jei jums reikia šio produkto asmeniniam naudojimui:


recovery-fabric-detail_WEB_1800x600_960fc053-962e-40c1-8e3e-b055bfd65b85_2500x-1.jpg.webp
bottom of page