top of page

Kompresinės kaukės po odontologinių operacijų ir veido pakėlimo

Marena siūlo veido kompresinius sprendimus, skirtus pacientams dėvėti po stomatologinių ar veido operacijų tokių kaip veido patempimas, šaknų kanalų ar ortodontinis gydymas bei kitokios chirurginės veido korekcijos.

Mes siūlome įvairių dydžių, kelių stilių ir dengiamųjų sričių unisex kompresines veido kaukes, todėl galime rasti tą, kuri geriausiai atitiks kiekvieno paciento poreikius.

KOMPRESIJA PO VEIDO PAKĖLIMO (LIFTINGO)

Kompresinės kaukės palaiko operuotas vietas gijimo laikotarpiu, mažina matomų randų riziką, padeda naikinti mėlynes ir patinimą. Be to, tinkamas suspaudimas skatina kraujotaką, todėl sumažėja kraujo krešulių rizika.


Paprastai rekomenduojama dėvėti kompresinę kaukę praėjus maždaug dviem savaitėms po chirurginio veido patempimo. Ji turėtų būti dėvima kiek įmanoma daugiau valandų, įskaitant miego laiką. Todėl labai svarbu pasirinkti tokią kompresinę veido kaukę, kuri suteiktų absoliutų komfortą ją dėvint ilgą laiką.


Taip pat labai svarbu pasirinkti tinkamą modelį ir dydį, nes kaukė turi būti prigludusi ir patogi, tačiau nespausti per stipriai. Tai ne tik patogumo klausimas, bet ir svarbus momentas sveikam gijimui be komplikacijų.

PASIRINKITE TINKAMĄ DYDĮ

Pasirinkti tinkamą kompresinę kaukę yra pakankamai paprasta. Vadovaukitės „Marena Recovery“ kompresinių kaukių lentele arba paprašykite parinkti dydį savo gydytojo.


recovery-fabric-detail_WEB_1800x600_960fc053-962e-40c1-8e3e-b055bfd65b85_2500x-1.jpg.webp
bottom of page