top of page

Kaip išsimatuoti renkantis kompresinius drabužius

Vienas iš svarbiausių veiksnių, užtikrinančių optimalų kompresinio drabužio funkcionalumą, yra tinkamo dydžio pasirinkimas. „Marena Recovery“ drabužiai sukurti taip, kad užtikrintų nuoseklų, tikslinį ir patogų suspaudimą. Kai dydis tinkamas, kompresinis drabužis patogiai, bet stipriai priglunda, bet tuo pačiu nevaržo ir neaptempia pernelyg smarkiai. Tinkamo dydžio dėvėjimas užtikrina optimalų komfortą ir tvirtumo pojūtį.

KAIP PASIRINKTI TINKAMĄ DYDĮ

Peržiūrėkite vaizdo įrašą, demonstruojantį, kaip išsimatuoti prieš renkatis kompresinio drabužio, liemenėlės ar kito modelio dydį po operacijos. Tai gana paprasta!

KOMRESINIŲ DRABUŽIŲ DYDŽIAI

Užsakant kompresinę aprangą svarbu atsižvelgti į tai, kad jūsų dydis beveik visada skirsis nuo įprastų drabužių dydžio. Nors dažniausiai galite dėvėti vidutinio dydžio viršutinius ar apatinius drabužius, mažai tikėtina, kad tai toks pats dydis turėtų būti parinktas Marena kompresinei aprangai. Taip yra todėl, kad pooperacinės kompresijos dydžių klasifikacija skiriasi nuo taikomų įprastiems drabužiams. Kompresinė apranga sukurta tiksliai atkartoti kūno linijas, o įprasti drabužiai varijuoja priklausomai nuo modelio. Dėl šios priežasties prieš įsigyjant kompresinį sprendimą po operacijos svarbu atidžiai išsimatuoti ir vadovautis „Marena Recovery“ dydžių lentelėmis.

TINKAMO MARENA RECOVERY DYDŽIO PASIRINKIMAS

1 žingsnis | Susiraskite jūsų atvejui tinkamą dydžių lentelę. Ruošdamiesi užsisakyti kompresinį Marena drabužį, atidžiai pasirinkite teisingą dydžių lentelę. Visas dydžių lenteles pateikiame žemiau.

2 žingsnis | Nustatykite matavimo taškus. Matavimo taškai skirsis priklausomai nuo pasirinkto drabužio. Reikiamus matavimo taškus atrasite atitinkamoje dydžių lentelėje.

3 žingsnis | Išsimatuokite. Jei turite galimybę, paprašykite pagalbos matuojantis. Jei matuositės patys, naudokite veidrodį, kad įsitikintumėte, jog matavimo juosta fiksuojant matmenis yra tiesi ir lygi.


Naudodami lanksčią matavimo juostą įsitikinkite, kad jis prigludo prie odos, bet neįsirėžė pernelyg stipriai. Visada naudokite matavimo juostą nuo nulio tam, kad matavimai būtų tikslūs. Jei matuojate pooperacinį drabužį, visada matuokite atsižvelgdami į operacijos vietą.

MARENOS DYDŽIO LENTELĖS

Pooperacinės kompresinės liemenėlės dydžių lentelė:

Pooperacinės kompresinės veido kaukės dydžių lentelė:

Moteriškos pooeracinės kompresijos dydžių lentelė:

Vyrų pooperacinės kompresijos dydžių lentelė:

PATIKIMŲ MATMENŲ NUSTATYMAS

Atliekant matavimus atsiminkite šiuos patarimus:

  1. Įsitikinkite, kad matavimo juosta yra tiesi ir lygi

  2. Išmatuokite plačiausią kūno dalį

  3. Juosta turi būti prigludusi, bet neįsirėžti

  4. Matuokitės tik stovimoje padėtyje ir be drabužių

TARP DVIEJŲ DYDŽIŲ? PASKYRITE SU SAVO GYDYTOJU

Jei jūsų išmatavimai yra tarp dviejų dydžių, pasitarkite su gydytoju, kuris padės parinkti geriausią dydį, atitinkantį individualiai Jūsų atvejo poreikius. Remdamasis procedūriniais specifiniais gijimo protokolais, gydytojas gali patarti padidinti arba sumažinti dydį; arba netgi parinkti kitą kompresinės aprangos modelį.

recovery-fabric-detail_WEB_1800x600_960fc053-962e-40c1-8e3e-b055bfd65b85_2500x-1.jpg.webp
bottom of page